Köp ett löpband online


Att gå över för-och nackdelarna med ett löpband kontra körs utomhus kan vara ganska förvirrande, ser som båda har sina egna fördelar. Det verkligen beror på personens önskemål och vad de tycker är bättre för dem. Om du är en person som älskar att gå ut och känna den friska vinden genom ditt hår, kommer du att njuta förmodligen kör utomhus istället för inuti. Nu, om du är en typisk stad människa och föredrar ett luftkonditionerat rum med en full screen TV framför dig när du går, du kommer att gilla löpbandet. Det finns många olika löpband som man kan välja mellan om du beslutar att köpa en själv. Annars de också kommer att ha minst tre olika typer på ditt gym. De har manuella och elektroniska löpband. Du kan rotera mellan dem om du inte riktigt kan bestämma eller bara vill ändra det upp för en stund. Här är några av de fördelar och nackdelar med att köra inomhus vs kör utomhus:

Inomhus Löpband Pros

Möjlighet att stänga av fläkten på löpbandet eller njuta av en betingad gym.

-Du kan ibland titta på TV medan du kör på ett löpband.

-Det är möjligt att lyssna på musik direkt från löpbandet eller bara använda dina egna hörlurar.

-Du har skjuts till en högre gräns eftersom du inte går. Trycka på STOP-knappen så stängs det av.

-Dina skor förblir ren och så kommer din outfit. Det kommer inte finnas risk för regn.
Istället för att bära din vattenflaska och andra enheter, löpband har en kopp eller växel hållare.

-När du är klar kan du ta en dusch direkt istället för att köra eller köra hem.

Inomhus Löpband Nackdelar

-De flesta löpband inte städas bort efter någon använder dem, vilket ökar risken för förkylning eller sjukdom.

-Om det i ett gym, kommer du att vara omgiven av många andra löpband som skapar ett trångt miljö.

-Du kommer inte att kunna njuta av utsidan landskapet medan vandring / kör.

Som ni kan se, inomhus löpband fördelarna uppväger nackdelarna, och det är därför vi tror att springa på ett löpband är bättre. Nu, om du är någon som gillar att höra fågelkvitter samtidigt gå ut på en snabb promenad, kan du göra det också. Vissa människor tycker om att köra utanför så att de kan få en vacker utsikt över soluppgången eller solnedgången. Ansluta med naturen är verkligen en angenäm upplevelse och håller dig lugn. Det är också bra för dem som har en rädsla för att vara i trånga platser såsom gym. Du kan också få det bästa av två världar genom att besöka gymmet och gå till en park där man kan köra. Balansera din träning är ett bra sätt att vara aktiv så att du inte blir uttråkad av samma rutin. Det är därför så många människor ge upp eftersom de inte kan stanna göra något i upprepning varje dag.

Varför det ä bra att köpa löpband

Sammantaget springa på löpbandet är bättre eftersom den har mer att erbjuda. Dessutom, vem vill springa i parken en dag och plötsligt en thunder storm kommer? Dina atletiska kläder och redskap blir dränkt och värst av allt, måste du springa hem.

Det finns mycket som kan hända när du joggar eller går på en viss plats. Du kan få farliga att bli träffad av en bil medan du går där eller när du når parken, kan du få en otäck utslag från växterna. Det finns så många saker som kan hända i parken.

Om du är någon som har en hel del redskap såsom en elektrisk apparat som övervakar din träning framsteg, kommer du vill stanna inomhus. Istället för att använda en midjeväska som får din tråd allt trassla, kanske du kan ansluta en eller två av dina enheter till löpbandet. Dessutom har din vattenflaska inte bäras runt i en back-pack och du kan bara placera den i mugghållaren.