Airsoft är en rolig sport


Airsoft pistol sport är en snabbt kommande motionsidrott som tar nationen av en storm. Detta har orsakat en enorm uppståndelse bland pellets gevär tillverkare som har lett till den revolution i airsoft vapen. Borta är de dagar när folk brukade spela uppdrag i skogen med fjäder drivna pellets gevär. Nu när du nämner airsoft pistol, AEG : s ( Airsoft elektriska pistoler ) och gasdrivna vapen kommer att tänka på. Våren vapen används främst för målskjutning främst på grund av sin brist på utgångshastighet och blåser tillbaka action.

Den mest kraftfulla tillägg till airsoft familjen är den Airforce condor fullastad soft air gun sniper. Med en utgångshastighet på nästan 1300fps, är detta gevär unmathced, oslagbart och utklassar alla andra airsoft pistol sätta i dess kölvatten. Även med all sin makt, är denna pistol helt rekyl - mindre. Naturligtvis kraften i vapnet kan justeras beroende intervallet du tänker använda den till. Den fullastade versionerna levereras med en 4x16 50 AO omfattning. Du kan dock använda din egen önskad omfattning. Noggrannheten är så hög som < 1 " ( mindre än 1 " ) gruppering på 75 yards. Pistolen kan ställas in på automatisk cocking att minska tiden mellan bränning skott. Denna pistol kommer vanligtvis med en barrell som fungerar som en ljuddämpare, gör skytten nästan indetectable. Dessa funktioner hjälper göra sniper ett utmärkt stealth för airsoft pistol uppdrag ger hög noggrannhet för intervallet mindre än 75 meter, men kan också användas för att sträva efter större mål så långt som 10 meter. Denna pistol är allmänt används för professionella utbildningssyfte.

The Condor tillverkas av Airforce luftgevär, Airsoft guns tillverkare i Amerika. Att vara i branschen i över 15 år, de är kända för att göra långväga gevär. Eftersom Airforce är bara en tillverkare, kommer du behöva köpa vapen från en känd återförsäljare. Att vara hög profil pellets gevär, är det på den dyra sidan, och rekommenderas för användning av endast experter. Se upp för billiga imitationer och otillåten re- säljare. Det finns pellets gevär som är availavble för 1/10th av priset för detta krypskytt. Återförsäljare skulle inte sälja dessa vapen allmänt om det inte var värt kostnaden. Detta är en livslång utrustning om underhålls på rätt sätt.

Ovanstående artikel är för informationssyftet endast. Jag rekommenderar inte några särskilda återförsäljare inte heller har jag gett en direkt länk till en återförsäljare webbplats. Airsoft är en rolig sport när den spelas på ett säkert sätt. Se till att ha din säkerhet redskap på innan du går på alla uppdrag.