Airsoft vapen skjuter mjuka (icke-metall) BBs / pellets


Många människor tycker inte om skjutvapen, som äger dem, ha dem i sina hem, eller ens tänka på det våld som är förknippat med pistoler eller vapen. Jag personligen gillar inte brysselkål, eller spindlar. Dock får en airsoft pistol i min hand, och jag är rätt hemma, så hemma som jag skulle sopa min veranda eller sover i min säng.

För dem av oss som älskar militära tv-program, böcker om strid, militär utrustning, och realistiska vapen, det finns airsoft, en ny sport att räkna med på spelplanen.

Vad är detta "airsoft" Jag får höra om?

Airsoft är catch-all namn för sporten med 1:01 riktiga skjutvapen metall replika i strider och skärmytslingar mellan aktörer som har liknande vapen. I Europa och runt om i världen, är det också ibland kallas "soft air." De airsoft vapen skjuter mjuka (icke-metall) BBs / pellets. Dessa är inte de BB vapen från förr som skjuter metall pellets eller kulor. Dessa är omsorgsfullt återgivna 01:01 kopior av riktiga vapen både i användning idag runt om i världen, eller av en historisk karaktär. De simulera utseendet, känslan, vikt och effekt av ett riktigt vapen, men utan att skada kulor. De drivs av CO2 eller grön gas i pistolerna, och kan vara våren eller elektrisk drift i gevär eller sniper kategorier gevär. Typiskt, de automatiska vapen gevär (t.ex. en M4A1) är automatiska elektriska pistoler, eller AEG-talet. AEG: s simulera verkliga slagfältet eld, och skjuta hundratals skott per minut. Dessa var och en har en orange spets i USA, för att skilja mellan verkliga och airsoft vapen, eftersom de repliker är så mycket noggranna i detalj.

Airsoft historia

Soft air gun började produceras i Japan på 70-talet. Ingen fick ha vapen, men simulerade vapen tilläts, och gav människor en möjlighet att lära sig slagfältet taktik med några egentliga vapen används. När folk insåg att de kunde ha samma kamp som de hade i paintball, men utan de fåniga tittar vapen, började Airsoft att fånga på en löpeld. Efterfrågan ökade, och nu tusentals vapen per sändning håller på att importeras till USA från Kina, Japan, Korea och Vietnam, där de produceras.

Kinetisk energi är den energi som överförs från pelleten till sitt mål vid nedslaget. En joule av energi kommer att överföras till en 0,20 g BB på 100 meter per sekund (330 fot per sekund). En typisk uppsättning av gränser för vapen kan vara 100 m / s (330 fot per sekund) för CQB, 125 m / s (410 fot per sekund) för utomhus, och 175 m / s (570 fot per sekund) för bult action sniper gevär, allt mätt med 0,20 g BB. Mängden kinetiska energin beror på vikten av BB och hur snabbt pistolen kan driva den. Vissa ställen spelar "ingen hastighetsgräns" spel. De flesta håller detta till 300 meter per sekund.

Mest Airsoft vapen är kapabla att skjuta från 160 fot per sekund till 410 fot per sekund, men det är även möjligt att köpa uppgraderade fjädrar för några Airsoft vapen som gör det möjligt för upp till 590 fot per second.We nu strumpan Airsoft Sniper Gevär att eld vid 470 meter per sekund.

Hop Up Shooting Technology

När närvarande, sätter underskruv på BB, genererar lyft och ge den en större effektiv range.The Hop up funktion möjliggör anpassning till följd ålder och höjd. Intervallet för varje Airsoft pistol beror både på mynningshastighet och mängden hop tillämpas. Airsoft vapen kan ha en rad (250 fot) eller mer med rätt kombination av kraft, fat och ammunition samt ett bra hop-up enhet. En god hop-up enhet kan ibland fördubbla range.It rekommenderas att a.20g BB eller högre användas.

Electric Guns: (AEGs) batteridrivna

Soft air gun som är batteridriven och tillåter kontinuerlig fotografering (Full eller halvautomatisk) former av "eld".

Spring Guns

Spring-drivna Soft air gun använder energi i en komprimerad fjäder att "skjuta" en Airsoft pellets ner fat av gun.Because fjädern måste åter komprimeras innan varje skott (uppnås genom "cocking" pistolen).

Gasdrivna vapen

Gasdrivna Soft air gun är mycket lika CO2 kanoner, i den meningen att båda använder en trycksatt gas som kraftkälla för att driva BB. De skiljer sig i att CO2 kommer i engångspatroner, medan gasen är innesluten i en stor behållare som sedan används för att fylla på gun.The vanligaste gas som används kallas "grön gas", en blandning av propan och polysiloxan smörjmedel, HFC-134a är en annan specialiserad gas som kan användas.

Liksom CO2 pistoler, gasdrivna gevär har flera fördelar jämfört med våren drivna pistoler: ökad makt, konsistens, tjockare, och realism. Flera modeller har även action Blow back, liksom många av de andra typer av Soft air gun är Gaskanoner görs med mer metall och förstärkta polymerer, för ökad prestanda och bättre hållbarhet.