Motionscykel eller vanlig cykel?


Populariteten av motionscykeln bland många träningsmaskiner är att motionscyklar går nästan hela ryggen och benmuskler av användaren medan ridning .

Motstånd på motionscykel kan justeras till stödnivåer som passar individens aeroba behov från milda till mer rigorös . Mångsidigheten av motionscykeln gör det anpassas till olika krav motionär . Vissa föredrar den långsamma trampa på högre motståndsnivåer , andra behöver snurra på hjulet vid lägre motståndsnivåer medan vissa skulle vilja använda olika motstånd växelvis . Det kan också passa utövaren krav som skulle behöva en mer framåtlutad ställning , en upprätt position och liggplatser.

När du gör övningen för första gången , bör vårdpersonal alltid runt för att ge en säker program för patienten . Att känna patientens optimala hjärtfrekvens är avgörande för programmet och för att förhindra skador . Bortsett från träningsprogram för hälso-och sjukvårdspersonal kommer också att avgöra korrekt hållning och motstånd som behövs . De är också utbildade för att upptäcka potentiella problem som kan orsaka mer problem att någon inte tränade inte.

Normalt bör dessa typer av program göras tre gånger i veckan i minst 20 minuter vardera . Patienten krävs alltid att börja långsamt särskilt för dem som inte är vana vid den tuffa träning . Ett av de viktigaste målen här är att höja patientens hjärta Pris från 60 till 85% av patientens maximala hjärtfrekvens .

För människor som föredrar att ha träning i hemmet istället för att gå regelbundet till gymmet , är en motionscykel en praktisk maskin , eftersom det kräver väldigt lite utrymme . Vissa motionscyklar är hopfällbara så att den inte fortsätter att ockupera utrymmen när de inte längre är i bruk och vara undanstoppad under en säng eller en garderob .

Motionscyklar kan vara så billig som några hundra dollar till ett par tusen beroende på vilka funktioner och annan ersättning som den erbjuder .

I stället för den motionscykel, kan en vanlig cykel också användas. Cykeln är monterad på en tränare ( vilket är mycket billigt och är mycket lätt att installera ) , där bakhjulet på cykeln höjs och utövaren använder detta som en stationär cykel . Utbildare kan köpas på de flesta cyklar detaljister .

Det finns många fördelar att motionscykeln kan ge , men det är särskilt effektiv för personer som har ryggen krämpor .

Cykla på vägarna , löpning och jogging är bra på att stärka ryggen förhållanden patienter men det kan också skada ryggen , det är därför en stationär cykel är ett populärt alternativ . Vissa sjukdomar som kan dra bäst från en motionscykel är Spinal Stenopsis och artros .

Motionscykel är bra på att stärka ryggen muskelgrupper , benet, kalv , hamstrings på baksidan av låret och kan också arbeta magmusklerna .

Motion cyklar kan också förbättra flexibiliteten hos muskler och ligament . Det kan också stöd för att i mycket stor utsträckning de olika muskelrörelser som annars kan utvecklas spasmer och stelhet . Motionscyklar kan bidra till att minska spänningarna i musklerna i nedre ryggen , och med regelbundenhet av användning kan främja cirkulationen och kardiovaskulär hälsa .